A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány döntött: Bősz Anett lesz a DK főpolgármester-helyettese


Bősz Anett lesz a Demokratikus Koalíció (DK) főpolgármester–helyettese, aki az országgyűlési választáson mandátumot szerzett Gy. Németh Erzsébetet váltja a poszton – tájékoztatott az ellenzéki párt.


A párt elnöksége arról is döntött, hogy Gy. Németh Erzsébet országgyűlési képviselővé válásával a DK listás fővárosi képviselője Élő Norbert, míg a DK fővárosi frakciójának, a legnagyobb fővárosi képviselőcsoportnak a vezetője Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi DK-s polgármester lesz.

Közösségi oldalán reagált Karácsony Gergely arra, hogy Bősz Anettet jelöli főpolgármester-helyettesnek a DK. A főpolgármester bejegyzésében azt írta: örül a döntésnek, ami bevallása szerint nem is lepte meg.

Mint fogalmazott: az előzetes egyeztetéseken is azt képviselte, hogy a városvezetés egy olyan közéleti tapasztalattal rendelkező női politikussal egészüljön ki, aki elkötelezett Budapest „sokszínűségében rejlő értékei mellett”.

Üdv a fedélzeten, Anett!

– írta Karácsony Gergely a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések