A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ágy alá bújt a rendőrök elől az átányi tolvaj, de hamar megtalálták


Lopással gyanúsítják az elkövetőt.

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy átányi lakos ellen, tájékoztatta portálunkat Szabó Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A 21 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy 2022. április 18-án 12 óra és április 19-én 8 óra között betörte egy átányi ház ablakát, majd azon bemászott, és az ingatlanból horgászbotokat, ékszereket, játékkonzolt, valamint készpénzt lopott el.

A tiszanánai rendőrök a bejelentést követően két órán belül elfogták a 21 éves férfit, aki a település egyik házában az ágy alatt bújt el. Az igazoltatáskor megtalálták nála a nyakláncot, majd később a lopott tárgyak jelentős részét is lefoglalták.

A nyomozók továbbá 2022. április 20-án lefoglalták a gyanúsított korábbi vagyon elleni bűncselekményéből származó televíziót, fűkaszát és egyéb használati tárgyakat is, majd azokat visszaadták a tulajdonosnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések