A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szokatlan látvány: lépcső tetején akadt fenn egy autó Debrecenben


Az autót egy 29 éves férfi vezette, ittas vagy bódult lehetett a rendőrség szerint. A helyszínről egy kislányt szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés miatt kórházba.

Gyalogosfeljáró tetején akadt fenn egy gépjármű az éjjel a debreceni Dózsa György utcán. Úgy tudjuk, a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Megkeresésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata közölte: a rendőrségre február 12-én 23 óra 9 perckor arról érkezett bejelentés, hogy egy autó fennakadt a Debrecen, Ibolya utca és Dózsa György utca között lévő lépcsősoron.

A rendőrök a helyszínen elsődlegesen azt állapították meg, hogy a 29 éves helyi férfi feltehetően ittas vagy bódult állapotban vezette a járművet, ezért előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. Ellene büntetőeljárás indult. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt

– tudatták.

A helyszínre egy mentőegységet riasztott az Országos Mentőszolgálat. Az eset következtében egy kislányt szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés céljából stabil állapotban kórházba, közölték érdeklődésünkre. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések