A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szánthó Miklós: A baloldal jelöltje összevissza, nagyon zavarosan beszél

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a Márki-Zay féle „zűrzavaros gondolatok óriási veszélyt jelentenek a társadalomra".

Szánthó Miklós a Magyar Nemzetnek nyilatkozott Márki-Zay közelmúltbeli megnyilvánulásai kapcsán. Mint a lap is emlékeztet: a baloldal miniszterelnök-jelöltje aberráltnak nevezte a 888 újságíróját, amikor az a férfiak szülési jogáról kérdezte őt, de Márki-Zay épp így aberráltnak tartotta azt, hogy beleírták az Alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő.

Márki-Zay Péter megint összevissza, nagyon zavarosan beszél

‒ nyilatkozta Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ igazgatója kifejtette, a baloldal miniszterelnök-jelöltje korábban „ostobaságnak" minősítette a rezsicsökkentést, az árstopot, böszmeségnek a 13. havi nyugdíjat, a minimálbért, és tanulatlan, ostoba embereknek nevezte a vidékieket. Utalt arra, hogy befogadná a migránsokat, de arra is, hogy számontartja, ki zsidó és ki nem zsidó a Fideszben – a gyermekvédelmi törvényt és népszavazást pedig már korábban is hevesen ellenezte.

Brüsszel a genderideológia pártján

„Bár az a benyomása lehet sokaknak, hogy az ilyen megnyilatkozások alkalmával a pillanat kellemetlenségével küzdő felkészületlen tanulót hallják, akit a Gondviselés igen élénk képzelőerővel áldott meg, az efféle zűrzavaros gondolatok óriási veszélyt jelentenek a társadalomra" ‒ mutatott rá Szánthó Miklós.

Szerinte a lényegtelenebb momentumok közé tartozik, hogy azt a kérdésfelvetést, miszerint a „férfiak is szülhetnek-e?", aberráltnak nevezte – ezzel lényegében aberráltnak minősítette hazai baloldali szövetségeseit, akik Brüsszelben az ezt az abszurditást tartalmazó parlamenti állásfoglalást támogatták tavaly nyáron. Az igazgató úgy véli, a nagyobbik baj az, hogy a miniszterelnök-jelölt egyértelművé tette: eltörölné az Alaptörvény férfi és női teremtettségre, valamint a gyermekvédelemre vonatkozó szabályait – éppen azokat a kitételeket, amelyek alkotmányos gátat szabnak a genderideológiának, a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandának, a szivárványos és ún. LMBTQ-őrületnek.

„Nem feledhető, hogy a magát világlátottnak beállító vadgondolkodó, Márki-Zay ilyen káoszos célkitűzéseiről is szavazunk majd április 3-án mind az országgyűlési választáson, mind a gyermekvédelmi népszavazás során" – hangsúlyozta az igazgató.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések