A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Penny Market épül Hajdúsámsonban


Antal Szabolcs Hajdúsámson polgármestere a percekben jelentette be azt az örömteli hírt, hogy Penny Market épül Hajdúsámsonban.

Mint írja a mai napon kapta meg a tájékoztatást a Kossuth utca 5-9. szám alatti ingatlan tulajdonosát képviselő vállalkozás vezetésétől, hogy - a hosszú tervezési és engedélyezési eljárásokat követően - partnerével, a PENNY Magyarországot üzemeltető KFT.-vel a terveknek megfelelően a PENNY Market Áruház központunkban hamarosan megépül.

Ez ügyben az elmúlt években rengeteg lakossági megkeresés érkezett az önkormányzathoz, a lakosok különböző platformokon is jelezték igényüket. A városvezetés látva a nagyméretű igényt, ezért is értékesítette ezt a területet.

Az áruház parkolóhelyeket is fog biztosítani, amely mindenki által használható lesz, segíti majd a mindennapok parkolási lehetőségét, valamint parkosított, zöld területtel is szépítik a környezetet. 

Mint azt a polgármester kifejtette idő kellett a tervezéshez és engedélyekhez. A jogerős építkezési engedélyek megvannak, így rövid időn belül az ingatlanon lévő épületek bontási munkálatai elkezdődnek.

A beruházás hozzájárul majd településünk fejlődéséhez, hiszen munkalehetőséget fog kínálni és költséghatékony bevásárlásra lesz lehetőség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések