A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon besült Holoda Attila és Kiss László hajdúszoboszlói fóruma


Egy kissebb gimnáziumi osztálynak megfelelő létszámú "tömeg" gyűlt össze tegnap Hajdúszoboszlón.

Az ellenzéki összefogás jelöltjének, Kiss Lászlónak hajdúszoboszlói kampányrendezvényére került sor csütörtök este 19 órától, a Bocskai Rendezvényközpontban.

A plakát szerint az előzőleg 18 órára meghirdetett rendezvényre  Holoda Attila a moslék koalíció energetikai szakértője, Orosz Anna a Momentum elnökségi tagja volt hivatalos, hogy bebiztosítsák Kiss László politikai hátsó fertályát. 

Mivel az előzőleg 18 órára meghirdetett fórumra készültünk, zárt kapukat találtunk, így nem nagyon láttuk értelmét a várakozásnak. 

Viszont a rendezvényen résztvevő informátoraink szerint, az országgyűlési képviselő jelöltnek és az ő háttértámogatóinak mondanivalójára nagyon kevés hajdúszoboszlói szavazópolgár volt kíváncsi. 

Olyan 20-22 szoboszlói ember érdeklődött a "kormányváltó hangulat" iránt. 

Az előadók erre a szűk belső csoportra szabták a mondanivalójukat, amelynek a "Márki-Zay Péterség" lett az etalonja. S legalább vagy 100-szor hangzott el az Orbán, Orbán, Orbán. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések