A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Bandó András már 2017-ben meglátta a Mózest Márki-Zayban

„Úgy véltem, ő az, aki a gittegyletek élén állva képes lehet célba juttatni az egységes ellenzéket" – fogalmazott a humorista.

Nagyinterjút adott a 24.hu-nak Nagy Bandó András, aki 2014-ben indult az egyéni mandátumért a hódmezővásárhelyi körzetben az LMP jelöltjeként. A beszélgetésben azt mondta, „még 2014-ben megírtam a Mózes kerestetik című publicisztikámat". Mint Nagy Bandó fogalmazott, ebben azt vázolta föl, hogy „a politikai gittegyleteknek el kell felejteniük, hogy ők pártocskák, és a prominenseiknek, hogy milyen jó megélhetési politikusként pár százalékkal bejutni a parlamentbe" – fogalmazott Márki-Zay szövetségeseiről.

 Na most, én 2017-ben Márki-Zayban láttam meg ezt a »Mózest«, és úgy véltem, ő az, aki a gittegyletek élén állva képes lehet célba juttatni az egységes ellenzéket"

– tette hozzá.

Arra a felvetésre, hogy Márki-Zay „hétről hétre áll elő egészen fura mondatokkal", Nagy Bandó azt mondta: „végre valaki nem csűri-csavarja, hanem ami a szívén, az a száján".

Majd hozzátette: a polgármesterség, az előválasztás és az azóta zajló csatározások során „politikussá érik Péter, úgy lesznek egyre pontosabbak, egyre kevésbé félremagyarázhatóak a kijelentései"  - írja a Mandiner.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések