A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab: Viktor, te tetted ezt!


Ne hazudj! Senki nem akar és nem is fog katonákat küldeni a térségbe.

„Stratégiai nyugalom kell, mondta ma Orbán, majd a tőle megszokott nyugalommal hazudta bele a kamerába, hogy az ellenzék katonákat küldene Ukrajnába. Nem, Viktor. Senki nem akar és nem is fog katonákat küldeni a térségbe. Legalább ilyenkor ne hazudj! Egyedül segélycsomagokat küldünk azoknak, akiket a haverod elüldözött az otthonaikból. Mint ahogy az orosz »kémbankot« se mi engedtük be Magyarországra, orosz hitelt se mi vettünk fel, és Putyin előtt se mi hajbókoltunk egy kis tekintélyért, hatalomért cserébe.

Te tetted ezt. Te voltál az, aki Putyint támogattad, és támogatod ma is. Te voltál az, aki a Nyugatot támadtad, és támadod most is. Soha nem Moszkvát akartad megállítani, mindig csak Brüsszelt. Háború lett belőle. És most békéről beszélsz. Késő. Reméljük a hazánknak még nem. Április 3-án kiderül. Mi a Nyugatot választjuk. A békét!”- írta Jákob a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések