A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfogytak Kulcsár Edina könnyei


Megrendítő sorokat posztolt Kulcsár Edina közösségi oldalán. Őszintén vallott róla, hogy mit kellett átélnie az utóbbi hetekben.


Kulcsár Edina az utóbbi hetekben kapott hideget-meleget, amióta válása és a róla szóló pletykák miatt rendszeresen szerepel a bulvárhírekben. Ennek következtében rengeteg bántás érte az amúgyis nagyon nehéz időszakot élő kétgyerekes anyukát

Többen vádolták meg azzal, hogy szerelme, G.w.M. miatta hagyta el családját. G.w.M. aztán a kamerák előtt öntött tiszta vizet a pohárba. Elmondta, hogy Edinának semmi köze nem volt ahhoz, hogy zátonyra futott a házassága.

Edinát az alaptalan vádaskodások nagyon megviselték, drámai sorokkal vallott arról, hogy mit kellett átélnie. Instagram posztjában leplezetlen őszinteséggel vallott érzéseiről.

„Jelentem, hogy kezdek hozzászokni a nagymértékű érzelmi bántalmazáshoz! Nem mondom, hogy nem bosszantanak még néha, főleg az igazságtalanságon alapuló bántások, de ez van! A könnycseppek elfogytak, legalábbis remélem, így most, hogy még erősebb lettem, maximálisan a boldogságra fogok törekedni, mert boldogság nélkül nem érdemes élni! Továbbra is nagyon szépen köszönöm a sok támogatást, mert természetesen ilyen is van” – írta Edina posztjában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések