A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális támadás Kemecsén: kinyomta volt barátnője szemét, majd egy árokba lökte és otthagyta


Kegyetlenül megkínozta volt szerelmét egy férfi Kemecsén, aki ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított. A nő látását úgy tűnik, hogy nem tudták megmenteni.

Először puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét a nőnek, majd egy árokba dobta és otthagyta áldozatát egy férfi Kemecsén, számolt be a megrázó hírről a Tények. A nő sikítását többen is hallották a környéken.

Kijöttem, hallottam, ahogy Gabriella kiabálja, hogy segítség, segítség, meghalok, nem látok

– mesélte a Tényeknek egy a közelben lakó hölgy.

A megtehethetetlenül fekvő nőhöz több szomszéd, illetve az egyik testvére is odaszaladt segíteni. Végül a sértett túlélte a brutális kínzást és kórházba szállították, hogy a súlyos sérüléseit ellássák. Állítólag azóta többször is megműtötték, de a látását nem tudták megmenteni.

A nőnek van egy 4 éves gyereke, akit két hete óvodába sem vittek, mert a volt párja folyamatosan a házuk körül mászkált és féltek tőle. A Tények úgy tudja, a támadó állítólag korábban már volt börtönben és a rendőrség most hajtóvadászatot indított, hogy megtalálja.

Ráadásul úgy tudni, két éve decemberben már csaknem agyonverte párját. Eltörte az arccsontját és a bordáit, illetve egyszer el is rabolta és napokig fogva is tartotta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések