A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Van itt pénz kiaspám: Makizaj 1.300.000 fontért béretletett termet Londonban

A fóruma helyszínéül szolgáló terem bérletének díja egy estére körülbelül 1,3 millió forint.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán Londonban járt Márki-Zay Péter, hogy ott élő magyarokkal találkozzon. Az eseményt a Facebook-oldalán is élőben közvetítette, s bár az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje az eseményen többször is beszélt a kormány „pénzszórásáról" , érdemes megtekinteni a fórum helyszínét.

Márki-Zay közösségi oldala 116 Pall Mall nevezetű épületet adta meg helyszínül, az 1828-ban átadott épület luxus esküvő- és konferenciahelyszínként hirdeti magát a honlapján

Öt emeletnyi, sokoldalú és rugalmas tereinkkel évente több száz céges alkalmat, privát rendezvényt, ünnepséget és esküvőt bonyolítunk le, vendégeink pazar dekorációval, csodálatos eredeti jegyekkel, korabeli bájjal és egyedi örökséggel találkozhatnak"

– áll bemutatkozásukban.

Kiderült az is, hogy Márki-Zay Péterék a 116 Pall Mall egyik legnagyobb termét, a Carlton Roomot bérelték ki szerda estére, a fórum számára. Bár erről az épület honlapján nem található információ, ám rendezvényhelyszínek bérlésével foglalkozó honlapon megtalálható, hogy mennyiért lehet kibérelni ezt a termet.

Ezekből kiderül, hogy az alapár egy estére 3000 angol font, átszámítva, azaz körülbelül 1,3 millió forint.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések