A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Transzveztita művész koncertezik a pécsi bazilikában és a szegedi dómban


Olvasónk kereste meg szerkesztőségünket, levelét alább közöljük.


Tisztelt Szerkesztőség!

Néhány napja vettem észre, hogy a Filharmónia Magyarország rendezésében egy olyan hírhedt külföldi művész, Camaron Carpenter ad majd koncertet a pécsi székesegyházban és a szegedi dómban, aki nyilvánosan vállalja szexuális devianciáit, és több, az interneten található, róla szóló filmben nyilvános szexuális aktust végez más férfiakkal és transzvesztitákkal meleg bárokban.

Katolikus kántor-hitoktató vagyok.

Mégis mit válaszoljak majd, ha a hittanosaim megkérdezik, hogy egy olyan férfi, aki transzszexuálisnak öltözik a nyilvánosságnak szánt portré filmjében, és homoszexuális bárokban nyilvános szex jelenetekben transzvesztitákkal csókolózik, hogyan játszhat a magyar katolikus templomokban?

Ha valamelyik magyar egyházzenész így viselkedne nyilvánosan, az játszhatna utána is a katolikus templomokban? Így leszünk nagyon hiteltelenek. Innetől fogva az egész munkánk amit az erkölcsről mondunk fabatkát sem ér.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések