A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj válaszolt Gattyán nyílt levelére: fideszbérencekkel nincs összefogás

„A különböző, az összefogott ellenzékkel szemben indulni készülő pártok általában a Fidesz érdekében lépnek fel, sok közülük a Fidesz reklámfelületein kommunikál. Az ő indulásuk az ellenzéki szavazók elbizonytalanítását és megosztását szolgálja" - mondta a Magyar Hangnak az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

A lap Gattyán György hétfői leveléről kérdezte Márki-Zayt. A Live Jasmin pornó-webcam szolgáltatás segítségével meggazdagodott milliárdos, aki most politikai babérokra tör, nyílt levélben bizonygatta az ellenzéknek, hogy ő igenis kormányváltást akar.

„Aki nem az összefogott ellenzékre adja a szavazatát, az a Fidesz korrupt, egyre inkább pártállami struktúrájának a hatalmon maradását szolgája" - fogalmazott a Magyar Hangnak válaszul Márki-Zay. Külön rá is kérdeztek nála arra, hogy Gattyán Györgyöt is a Fidesz érdekében fellépő emberek közé sorolja-e, melyre annyit válaszolt, hogy a fentiekből elég egyértelmű, „ki hova tartozik".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések