A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kész Gattyán György pártjának programja, jövő héten hozzák nyilvánosságra

Portálunk is beszámolt róla, miszerint bejegyezték Gattyán György pártját. A párt a Megoldás Mozgalom nevet kapta, székhelye pedig a milliárdos üzletember legnagyobb vállalata, a Docler Holding lett. Az ATV által megkérdezett elemző és nyilvánosság stratéga szerint Gattyán Györgynek még egy nagyon aktív, kompetens kampánynál is kevés esélye van a választásokon. A párt programja egyébként készen van, jövő héten hozzák nyilvánosságra – tudta meg az ATV híradó Gattyán környezetéből.

December 17-én az Egyenes Beszéd című műsorban jelentette be Gattyán György, hogy indul a 2022-es választásokon. Pontosan egy héttel később, december 24-én, Megoldás Mozgalom néven be is jegyezték a milliárdos üzletember pártját. A párt elnöke Gattyán György, alelnökei a Teqball két alapítója: Huszár Viktor és Borsányi Gábor, illetve Bajusz Krisztina ügyvéd. A párt székhelye a milliárdos legnagyobb vállalata, a szexkamera biznisszel foglalkozó X. kerületi Docler Holding lett.

Ember Zoltán szerint Gattyán nem feltétlenül egy valódi működéssel rendelkező pártot szeretne.Az Iránytű elemzője úgy véli, ez a késői pártalapításból és kampány csapatának toborzásából is leszűrhető. Ember Zoltán gyanúsnak nevezte azt is, hogy egy sikeres, megfontolt üzletember egy olyan politikai projektbe vág bele, ahol a győzelem szinte kizárható.

👉 Pozíciója inkább az ellenzéktől venne el szavazót, illetve az olyan nem szavazóktól, bizonytalan szavazóktól, akik érettségizett vagy diplomás szavazók, viszont belőlük nincs annyi, hogy elérhesse az öt százalékot

– magyarázta az ATV-nek az elemző. A stratéga szerint a választásokon való indulás Gattyán Györgyöt akár még nehéz helyzetbe is hozhatja: nem magyarázta el a digitalizáció fogalmát, nincs kampánya, időzavarba került és a listás szavazatokhoz hiányoznak az egyéni jelöltek.

Választókörzetekben megtalálni azokat az embereket, akik politikailag kompetensek meglehetősen nehéz feladatnak tűnik. Kampányban nem szokás már jelölteket keresni, kampányban már a jelölteknek dolgozni kell, hogy megismerjék őket az emberek és bizalmuk legyen rájuk szavazni

– magyarázta Perlaky-Papp József. Az ATV kereste Gattyán Györgyöt, de elfoglaltsága miatt nem tudott interjút adni. Egy hozzá közeli forrásból viszont kiderült: a párt programja már készen van, jövő héten ismertetik a nyilvánossággal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések