A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri a Magyar Zene Házáról: Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba

Ismét kifakadt az épületre a főpolgármester.

Mint arról mi is beszámoltunk, a hétvégén adták át a Magyar Zene Házát. Az épülettel kapcsolatosan a főpolgármester is megszólalt, mint fogalmazott, „az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt".

„Platángyilkos" Magyar Zene Háza

Karácsony Gergely lényegében elismételte álláspontját a Klubrádióban is, a műsorban azt mondta, továbbra sem érti, hogy azok az épületek, amiket a Városligetben építettek, miért nem valahol máshol épültek meg, és hogy miért nem hagyták meg a parkot parknak.

A műsorvezető felvetésére, hogy a Zene Háza az egy „lápon nőtt virág", Karácsony azt felelte: szerinte valójában a Városliget egy mocsár, ezért is élnek ott „fantasztikus platánok", és növények, amik jól érzik magukat. A főpolgármester kifejezte aggodalmát, miszerint a platánok tíz év múlva kipusztulhatnak, álláspontja szerint a Magyar Zene Háza miatt.

Karácsony Gergely megosztotta azon álláspontját is, miszerint a „XXI. században

egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, ami talán belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk".


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések