A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Írországban elcipeltek egy halottat a postára, hogy felvegyék a nyugdíját, majd otthagyták és elszaladtak

Írországban egy halott embert vitt magával két férfi a postára, hogy felvegyék a nyugdíját. Amikor gyanús lett, hogy a kitámasztott illető már nincs túl jól, elengedték a testet, és kirohantak az épületből. A rendőrség nyomoz.

Az írországi Carlow idáig leginkább a hagymaimádatáról, egy jónak mondott chipsezőről és egy lokális jelentőségű Elvis Presley fesztiválról volt ismert viszonylag szűk körben, egy friss bűnügyi hír azonban néhány órára meghozhatja nekik a bulvárvilághírt.

Az Irish Times cikke szerint pénteken történt, hogy miután odaszóltak, hogy fel kellene venni a nyugdíjat, megjelent egy férfi a postahivatalban, hogy átvegye egy idősebb hozzátartozója járandóságát. Amikor kiderült, hogy ehhez a jogosult személyes megjelenése is elengedhetetlen, az illető elment, majd hamarosan két másik alak tért vissza, és egy harmadik embert hoztak magukkal.

Utóbbi lett volna a 66 éves nyugdíjas, de hiába állták ki a sorukat, egy nőnek feltűnt, hogy valami nem stimmel, és jelezte, hogy szerinte a férfi nincs igazán jól. Erre a két kísérő elengedte az addig kitámasztott férfit, és kirohantak az épületből. Mint a kihívott mentők hivatalosan is megállapították, a helyszínen hagyott nyugdíjas már halott volt. A hatóságok közlése szerint néhány házra lakott a postától, és mindenki igazán rendes embernek ismerte.

A rendőrség keresi a hozzátartozóit, akik még utoljára szerettek volna hasznot húzni belőle.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések