A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bejegyezte a bíróság Gattyán György pártját

December 17-én jelentette be Gattyán György milliárdos vállalkozó, hogy aktivizálja pártját, és elindul a 2022-es választásokon, ezzel gyorsan rövidre zárta a politikai szerepvállalását pedzegető találgatásokat.

A bejelentés után pár nappal az RTL Híradójában az hangzott el, hogy nem találták a nyilvántartásokban nyomát Gattyán pártjának – okkal, azt ugyanis december 24-én vették nyilvántartásba, igaz, a létesítő okiratot már november elején megírták, írja a Magyar Nemzet. A nyilvántartás szerint a Megoldás Mozgalom (MEMO) elnöke maga Gattyán György, a szervezet három alelnöke pedig Bajusz Kriszta, Huszár Viktor, illetve Borsányi Gábor – utóbbi két személy a Gattyán által feltalált pingpongfoci, a teqball köré szerveződő vállalkozás alapítója is egyben.

A pártot a Gattyán-birodalom legnagyobb cége, a Docler Holding székházába jegyezték be. A leírás szerint a MEMO „célja, hogy a magyar állampolgárok számára vonzó, a mai idők kihívásának megfelelő, kormányképes polgári alternatívát nyújtson, működésével ösztönözze a magyar állampolgárok nemzeti és kulturális identitásának megerősödését, politikai aktivitását."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések