Hirdessen itt

Laár András odaadja Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűt

Laár András nem ragaszkodik ahhoz, hogy a Karinthy-gyűrű nála legyen, ezért azt Galla Miklósnál fogja tartani – mondta a humorista, és a KFT együttes alapítója a Híradó.hu-nak.

Szerdán adták át a közmédia legjobb humoristának járó díját Laár Andrásnak. Laár a díjátadó után a Híradónak nyilatkozott és azt mondta, nagy megtiszteltetésnek tartja a díjat, számára a humor felfedezése valóban Karinthy Frigyes írásaival kezdődött. Laár aztán azt mondta:

Én nem ragaszkodom a gyűrű konkrét fizikai valójához. Nekem ez a megtiszteltetés így, ahogy van, elég, úgyhogy lehet, hogy a Gallánál fogom tartani ezt a gyűrűt. Felajánlom, hogyha akarja, akkor legyen nála és ő hordja, ez nekem rendben van.

Mint megírtuk: Galla Miklós 2021 elejétől többször is kifogásolta, hogy a díjat neki ígérték, de az MTVA ezt visszavonta tőle, mondván „közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével". Egy eléggé perverz videót is megosztottunk róla...

Galla még Orbán Viktornak is nyílt levelet írt a Facebookon, amiben a miniszterelnök közbenjárását kérte a díjhoz. A miniszterelnök kommentben válaszol, miszerint

sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura, de az angol humort bírom.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések