A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Barátai által gyűjtött pénzből teljesítették Kandech Evelyne végakaratát


Nem volt nagy vagyona, nem volt hibátlan élete, de nem is vágyott sokra. Barátai teljesítették az elhunyt énekesnő végakaratát.


A daganatos betegségben, tragikusan fiatalon elhunyt megasztáros énekesnő temetésén csak a barátok és a rajongók vettek részt. Mivel édesapja családja Afrikában él, így sajnálatos módon ők nem tudtak részt venni szeretett Evelynük temetésén. Számukra élőben közvetítették a temetést, ahol a hozzá közelállók mély fájdalommal köszöntek el az énekesnőtől.

A családtagjai közül senki sem tudta magára vállalni a temetés költségeit, ezért barátai az interneten szerveztek neki gyűjtést, ahol összeszedték a pénzt Evelyne végakaratára, hogy édesanyja mellé temethessék el, aki szintén egy hosszú betegséggel vívott harc után hunyt el néhány évvel ezelőtt. A színes gerberával és krizantémmal díszített koszorúk méltó díszítést adtak a lány végső nyughelyének.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések