A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tényleg úgy elszállt Márki-Zay, mint aki elszívott három joint-ot


A mai napon Horn Gábor Republikon Intézete megállapította, hogy úgy elszállt Márki-Zay, mint aki elszívott három joint-ot. 

Ezt végigposztolta az összes ellenzéki politikus, köztök az alkalmatlan főpolgármester is. 

Szerintem nem kellett volna, mert Deák Dániel úgy odapörkölt Kamú Geri posztja alatt, amikor lerántotta a leplet a közvélemény-kutató, volt SZDSZ-es megmondó jóemberről: 

A „kutatást” Karácsony úr egykori főnöke, ex-SZDSZ-es Horn Gábor Republikon Intézete készítette. Ráadásul azt állítja, hogy a magyar felnőtt lakosság 12 százaléka, tehát nagyjából 1 millió ember nem ismeri Orbán Viktort. Ezt még az MSZP-s Pulai is megirigyelné! Ezután nem meglepő, hogy a "kutatásuk" szerint Orbán Viktor kevésbé népszerű, mint a baloldali Márki-Zay Péter. Legközelebb legyetek bátrabbak: ne ismerje Orbánt 3 millió ember a kutatásban és akkor az összes fideszes szavazót ki lehet hagyni! Nem csoda, hogy még a Republikon Intézet oldalán is röhögnek a számokon.

Hát a Márki-Zay ikertesója által megrendelt felmérés mennyire komoly, azt minden magyar józan ítélőképességű ember el tudja dönteni. És röhög ezeken az ellenzéki balfaxokon

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések