A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lázár János friss posztjában leplezte le Márki-Zay Pétert, hogy egy igazi sz@r ember


Lázár János mai posztja biztos kiveri a biztosítékot a FOS médiában (Független Objektív Sajtó). Dokumentumokkal alá támaszható tényekkel vizionálta, hogy mennyire trágya ember ez a Márki-Zay. Egyelőre csak a tram-train kapcsán.

Ilyen egy politikai potyautas!

Semmivel nem járul hozzá a beruházás sikeréhez, pitiáner módon kötekedik, a kákán is csomót keres, miközben kényszeredetten próbál tetszelegni.

Nekünk ez már nem újdonság, hiszen eddig is így vezette a várost. Most pedig az egész országra ki akarja terjeszteni a "sikeres modellt".

Márki-Zay Péter a szokásos stílusában most is csúsztatott párat, amikor a tram-train költségeiről, megvalósításáról, vagy épp menetrendjéről beszélt. Ezután csöndben visszavonta azt az ígéretét, hogy a vásárhelyi közösségi közlekedés ingyenes lesz.

Bejelentette ugyanis, hogy a tram-trainre ez már nem vonatkozik, mert Lázár… De a nap híre mégsem ez, hanem az, hogy a tram-traint megterveztük, kilobbiztuk és megcsináltuk.

Jó utat, Vásárhely!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések