A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kubatov Gábor biciklit keresett az apróhirdetések között, de a Városházát találta meg

„Eladó biciklit kerestem, helyette ezt találtam" – kommentálta a hirdetést Kubatov Gábor. „Érdemes végigolvasni a szövegét" – tette hozzá.

Apróhirdetésként bukkant a Városháza épületére Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, felfedezését közösségi oldalán is megosztotta. Mint fogalmazott:

eladó biciklit kerestem, helyette ezt találtam.

„Érdemes végigolvasni a hirdetés szövegét"

Kubatov Gábor szerint érdemes a hirdetés szövegét is elolvasni.

Közvetlen környeztében buszmegálló (9,110,112,7,5), metró (1,2,3), rovarhotel, méhlegelő és hajléktalanszálló található. Jelenleg bentlakó bérlővel eladó, de saját célra és befektetésnek is kiválóan alkalmas. Rezsiköltség fogyasztástól és kormányváltástól függő"

– emelte ki a hirdetés szövegéből a képviselő.

A hirdetés teljes szövegét az alábbiakban változtatások nélkül közöljük, aki pedig ide kattint, láthatja is az eredeti oldalon.

A hirdetés teljes szövege:

„Impozáns épület eladó az V. kerület szívében

Tulajdonostól sürgősen eladó egy belvárosi, tehermentes utcafronttal rendelkező ingatlan, tágas belső terekkel. Villany, víz, gáz megoldva. Jó állapotú, a nyílászárók viszont cserére szorulnak (emiatt a megfelelő energetikai tanúsítvány beszerzése az új tulajdonosra vár. Az ingatlan jelenleg intézményi besorolású (DK-575), de átminősítéssel lakóingatlan is lehet. Az ingatlan lokalizációja miatt erbínebí üzemeltetésére is kiválóan alkalmas (kulcsszéfek felhelyezhetőek az utcafronti falakra).

Közvetlen környeztében buszmegálló (9,110,112,7,5), metró (1,2,3), rovarhotel, méhlegelő és hajléktalanszálló található. Jelenleg bentlakó bérlővel eladó, de saját célra és befektetésnek is kiválóan alkalmas. Rezsiköltség fogyasztástól és kormányváltástól függő.

Tetszőleges fekvésű (É,D,K,Ny), ugyanis az ingatlanba valahonnan mindig besüt a nap. Vezetékes hálózat korszerűsítésre szorul. Gendersemleges fürdőszoba elosztás. A jelenlegi tulajdonos megegyezés alapján 2024-ig akár vissza is bérelné az ingatlant. Az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik, de a kert kialakításának lehetősége az új tulajdonosra vár, ugyanis a kert jelenleg le van betonozva és parkolóként funkcionál. Ingatlanosok ne keressenek, kivéve ha baráti körből valók. Az ár irányár. Képeket privátban küldök. Bármikor szívesen bemutatom az ingatlant, akár munkaidőben is. Érdeklődés esetén, keressen bizalommal! Tisztelettel,

Karácsony Gelgely főpolgármester"

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések