A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsonyék mutyiterve ellen tiltakozott a Fidelitas (videó)


A Fővárosi Önkormányzat közgyűlésén egy transzparenssel demonstrálták Budapest főpolgármesterének, hogy mondjon le és legyen inkább ingatlanközvetítő.

A Fidesz ifjúsági társszervezete nem hagyta szó nélkül a Városháza eladásának tervét, azaz Karácsony Gergely ingatlanmutyiját – írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Önkormányzat szerdai közgyűlésén transzparenssel tiltakoztak, majd javaslatot tettek Budapest főpolgármesterének, hogy mondjon le és legyen inkább ingatlanközvetítő.

A Fidelitas hivatalos közösségi oldalán közzétett videójából kiderült, hogy Karácsony Gergely, szokása szerint megpróbált kibújni a felelősség alól, de hangfelvételek és dokumentumok is bizonyítják, hogy szándékukban állt eladni a városháza épületét.

„Magyarország fővárosának jelenleg olyan főpolgármestere van, aki soha nem tud semmiről, soha nem hibás semmiben és legtöbbször nem ismer senkit, aki bármit is tudna bármiről”

– hívja fel a figyelmet videójában a Fidelitas.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések