A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így épül a kalifátus Svédországban


A minap keresztény emberek egy csoportja látogatott el Rinkeby-ben található No-Go-Zónába, hogy a keresztény hitről szórólapokat terjesszen. 

Azonnal körülvette őket egy csapat fenyegető muszlim férfi. A keresztényeknek világosan megmondták:

Ha még egyszer idejöttök, elvágjuk a torkotokat

Komolyan gondolták, amit mondtak. Rinkeby - ezt hívják külterületnek. Ez ma már egy törvénytelen ország, amely komoly veszélyt jelent a demokratikus államra.

Ebből a törvénytelenségből épül fel a kalifátus. A fiatal bűnözők, a kődobálók, az autógyújtogatók, a drogdílerek az imámok kezesei és védőcsoportjai gondoskodnak arról, hogy a saría törvény behatolhasson a társadalomba.

Rinkeby egyike annak az 55 enklávénak az országban, amely a rendőrség szerint törvénytelen terület. 55 városrész, amely egyszerű matematikával néhány éven belül 300 lehet.

A stockholmi Södermalm mecset előtt pedig iszlamisták állnak és nyíltan propagálják, hogy az emberek ne szavazzanak a demokratikus választásokon. Ennek fényében nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a társadalom alszik. 

Olyan baloldali politikusokkal, médiaszemélyiségekkel, egyházi személyekkel és hatóságokkal élünk együtt, akik aktívan védik a demokrácia lebontását. Az iszlamisták békében és nyugalomban építhetik kalifátusukat, és hamarosan az 55 enklávé 300-ra nő.

Milyen messze van még a polgárháború?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések