A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Október 23-án a "jobboldali" Márki-Zay közösen ünnepel a szemkilövető feleségével


Állítólag leváltotta az ellenzéket...

Szombaton délután négy órától közösen fognak "demonstrálni" a balliberális ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa György út sarkán. Az eseményen természetesen felszólal - a magát jobboldalinak tartó - Márki-Zay Péter, az előválasztáson győztes közös miniszterelnök-jelölt, valamint korábbi "ellenfele", Dobrev Klára is.

Az ellenzéki helyszínválasztás pedig annak fényében figyelemre méltó, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, az Erzsébet tér mellett mondja el a kormánypárti rendezvények központi elemének számító ünnepi beszédét délután fél négykor. Így a két tábor szimpatizánsai akár még találkozhatnak is egymással - írják.

A Népszava szerint nemcsak a közös ellenzéki "demonstrációt" sikerült megszervezni, hétfő óta intenzív tárgyalások kezdődtek a DK, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Momentum és az MMM tagjainak részvételével. A pártelnökök között folyamatos a kapcsolat, de a kampányfőnökök és szakpolitikusok is egyeztetnek.

– Abban mindenki egyetért, hogy mostantól össze kell hangolni a kampánystratégiát, neki kell állni a közös program kialakításának, ez a kampányfőnökök és a szakpolitikusok feladata, a pártelnökök pedig az olyan kérdésekben döntenek majd, mint például az árnyékkormány tagjai és természetesen a közös lista – mondta egy forrásuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések