A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ma akár 18 fok is lehet

Vasárnap sokfelé indul párásan, ködösen a nap, majd napközben sok napsütésre számíthatunk, kevés felhő nyugaton lehet. Csapadék sehol nem lesz. A keleti és délnyugati tájak kivételével többfelé feltámad, északnyugaton helyenként erős lehet a délkeleti szél. Hajnalra -2, +7 fokig hűl le a levegő, délutánra 13 és 18 fok közé melegszik - olvasható az Időkép előrejelzésében.



Hétfőn ismét többfelé indul párásan, ködösn a nap, északkeleten, keleten sűrű köd képződhet. Napközben keleten még sok napsütésre számíthatunk, a dunántúli, majd középső tájak felett viszont egyre több felhő lesz, és a késő délutáni, esti óráktól kezdve nyugaton, északnyugaton már záporok kialakulhatnak. Többfelé élénk, északnyugaton erős lehet a déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 12-18 fokot mérhetünk.

Keddre virradó éjjel egy hullámzó frontrendszer okoz egyre többfelé esőt. Délutánig nagyobb mennyiség eshet, majd kelet felé vonul a csapadéktömb. Délután a Dunántúl nagy részén már szárazabb, naposabb idő ígérkezik. Erős, viharos lökések kísérhetik a nyugatira, északnyugatira forduló szelet. Csak 7-16 fokra számíthatunk napközben.

Szerdán szakadozottabb lesz a felhőzet, rövid napos időszakokra van kilátás, reggel helyenként északon, délután nyugaton, majd este több helyen számíthatunk csapadékra. Délután 11 és 18 fok közötti maximumokkal számolhatunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések