A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baló György még Orbán Viktort vádolta a 2006-os eseményekért


Mit mondana ma a tévés a baloldalról ránk zúduló erőszakkampányra, lámpavasazásra?


„Egy érdekes felvétel került elém. Ebben a baloldal – CNN-BBC színvonalú függetlenobjektív – felkérdező embere, egy időben első számú liberális újságírója, a néhai Baló György a 2006-os erőszakos események után azzal próbálja szembesíteni Orbán Viktort, hogy valójában ő a felelős a 2006-os utcai erőszak elszabadulásáért. És Orbán Viktor hiába magyarázza, hogy ő egy szóval nem bátorított utcai erőszakra, és kéri Balót, hogy idézze, mit mondott ő (azaz, OV), csupán azt magyarázta el a híveinek, hogy a kormány illegitim, illetve MO-on valós politikai felhatalmazás nélküli kormányzás zajlik. És ez nincs rendben. De Baló György nem tágít. Ragaszkodik Orbán felelősségéhez, ezt sulykolja kérdésekbe ágyazva. Baló szerint már-már az is erőszakra bátorítás, hogy Orbán értetlen tekintettel néz...

Vajon, ha Baló György ma élne, mit mondana az évek óta a baloldalról ránk zúduló nyílt, nyers és kíméletlen erőszakkampányra, az O1G-ző kórusra, vasvillázásra, lámpavasazásra, IFA-platózásra, az MTVA megrohamozására, Varjú és Kunhalmi akcióira, Bangóné patkányozására, Hadházy akcióira, beleértve a parlamenti l.f.szozást, Kásler lehentesezésére, a kormány felelősségének folyamatos kiélezésére a covid áldozataiért, Jakab alpári parlamenti felszólalásaira, egyáltalán a Jobbik színeváltozására, Nagy Blanka trágárkodására, Niederemüller politikai böfögéseire, és a vezető balos politikusok és háttéremberek által egyre gyakrabban hirdetett alkotmányos puccs, mint politikai lehetőség erőltetésére?És vajon, ha Baló György ma élne, megnézné az Elkxrtuk c. filmet? Vajon megértené a CNN-BBC-sre tréningezett újságíró agyával, hogy az ő szolgálati autóját is beáldozták? Az MTV székházzal együtt... Vagy akkor is tudta?

Egyáltalán Baló György értené a mai CNN-t, BBC-t? Vagy ma maga is ugyanazt csinálná, mint a metamorfózison átesett, egykor sajtómintaként beállított etalonok? Szerintem, nézzétek meg a filmet.” - írja facebook posztjában Mernyó Ferenc.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések