A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az amerikai ügynök máris dolgozik a hárombetűs szervezeteknek: október 23-án, polgárháborús helyzet kirobbantásával próbálkoznak Márki-Zayék


Október 23-án délután 4 órától közösen ünnepli az 1956-os forradalom évfordulóját az ellenzék - tudta meg a Népszava. Mi magyarok, megemlékezni szoktunk az 1956-os hőseinkről, de most ne akadjunk fenn ezen, hiszen kommunistákról beszélünk.

Az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán felállított színpadon felszólal Márki-Zay Péter és Dobrev Klára is.

Az ellenzéki helyszínválasztás azért figyelemreméltó, mert Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, az Erzsébet téren mondja el ünnepi beszédét délután fél 4-kor. Így a két tábor szimpatizánsai akár még találkozhatnak is egymással.

Portálunk számolt be arról, hogy Márki-Zay a szeretet jegyében, provokációt rendezne híveivel, ami akkor, igencsak kiverte a biztosítékot olvasóinknál, és a Paláver című műsorban is téma volt cikkünk. Meglátjuk, mindenesetre annyit azért mi is kérünk, senki ne üljön fel a provokációra, nem most van itt az ideje eltaposni ezt a maroknyi, elmeháborodott, magyargyűlölő alakulatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések