A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű, ami kiderült: 72 éves nőt erőszakolt meg Maddie feltételezett gyilkosa


Az azóta elhunyt asszony unokaöccsének állítása szerint Christian Brueckner egy karddal rontott be nagynénje házába.


Nyilvánosság elé léptek annak a már elhunyt asszonynak a rokonai, akit a Maddie McCann elrablásával és megölésével gyanúsított Christian Brueckner erőszakolt meg még 2005-ben – írja a Mirror alapján a Ripost.

A tragikus sorsú áldozat unokaöccsének állítása szerint mélyen megdöbbent, amikor rájött: ugyanazt a férfit gyanúsítják a kislány elrablásával és megölésével, mint aki berontott a nagynénje házába egy karddal, hogy megerőszakolja őt. Az asszony ekkor 72 éves volt.

„Szörnyű támadás volt, hatalmas traumát jelentettek a történtek a nagynéném számára, aki egyedül élt. Özvegy volt, korábban újságíróként dolgozott. Megpróbálta újra felépíteni az életét. Végül idén márciusban elhunyt” – mesélte az unokatestvér Jon Clarke újságírónak, aki egy könyvet ír a rejtélyes Maddie-ügyről.

A rokon reméli, hogy Bruecknernek felelnie kell Maddie eltűnéséért, valamint abban is bízik, hogy örök életére rácsok mögött marad.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések