A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nímandmüller: olyan kormánya lesz ennek az országnak, amely nem szajkózza naponta a kereszténységet


Megjött a gyűlölködő DK-s is. Niedermüller sem hagyta ki a ziccert, gyalázkodó poszttal hívta fel magára a figyelmet a hétvégi események után.

A magyar miniszterelnök bizalmatlanul, bizonytalanul, görcsösen előre dőlt felsőtesttel, mosolytalanul néz Ferenc pápa szemébe. Aki viszont barátságosan, kedvesen, bíztatóan mosolyog. A háttérben két szerencsétlen mellékszereplő áll, akiknek szemmel láthatóan sejtelmük sincs, hogy mit kellene tenniük, de persze érzik a helyzet kínosságát, értik a miniszterelnök zavarát. Hiszen a főnökük azzal az erkölcsi és minden más szempontból tökéletesen feddhetetlen egyházi, keresztény méltósággal áll szembe, akit az ő csinovnyikjai “keresztényellenes magatartással” vádoltak “argentin libsinek”, majd “derék liberális, gender-ben hívő marhának” - írja a gyurcsányista polgármester, hozzátette:

A magyar miniszterelnöknek, és magyar parlament most már tényleg klinikai esetnek minősülő elnökének azzal kellett szembesülnie, hogy a pápa arról beszélt, “hagyjuk magunk mögött egymás múltbeli meg nem értését, a ragaszkodást a magunk igazához a másik rovására”.

Majd így zárja a bejegyzését:

A magyar kormány ugyan keresztény kormánynak nevezi magát, de épp a kereszténység legalapvetőbb értékeit és normáit tapossa sárba. Csak azért, hogy politikai hatalmát aljas céljaira tudja felhasználni. De ennek rövidesen vége. És lesz majd ennek azt országnak olyan kormánya, amely nem szajkózza naponta a kereszténységet, de politikájában annak elveit követi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések