A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem adott elsőbbséget a sofőr, megsérült a kerékpáros


Szombaton Békéscsabán baleset miatt, Sarkadon és Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.


Békéscsabán, a Pozsonyi utca és a Tompa utca kereszteződésében szombaton 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja – derül ki a police.hu közleményéből.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök szombaton Békés megyében. Sarkadon, a Hársfa utcából 12 óra körül egy autóval közlekedőt, majd 15 óra 15 perc körül Orosházáról, a Bajcsy-Zsilinszky utcából szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő.

Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott mielőtt elindult. A rendőrjárőrök az orosházi férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét. A sarkadi férfi ellen is büntetőeljárás indult, illetve ellene szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök, mert nem volt nála a jogosítványa.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések