Hirdessen itt

Nagyon ciki: Korózs ezúttal egy településnek adott álnevet


Messziről úgy látszik, hogy Korózs Lajos hevesi kampányában nem helyiek a segítő erők. A régi szoci fellegvárban már annyira nincsenek hadrafogható csapatok, hogy vélhetően importálni kell az aktivistákat is, ráadásul azok múltja is önmagáért beszél. Az ejtőernyősség meglátszik a kommunikáción, egyre-másra születnek a nevetségesebbnél nevetségesebb bejegyzések.


Hatvan a magyar balosok egyik igazi állatorvosi lova az előválasztási kabaréban. Az itt induló egykori füzesabonyi jelölt, ex-egri titán, ma sarudi lakos Korózs Lajosról épp a minap derült ki, hogy józsefvárosi kampányembert hozott magának Hatvanba is standolni. Camara-Bereczki Ferenc Miklós és az MSZP tápiószőlősi alapszervezetének álelnöke, Tóth Péter is segített Heves megyében aláírásokat gyűjteni Korózs Lajosnak a Camara-Bereczki által közzétett fotó alapján. Az MSZP szociális guruja, a szegények, elesettek gyámolítója, Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke tehát egy élelmiszer-adományokkal el nem számoló tápiószőlősi szocival kampányolt Hatvanban – szúrta ki a Magyar Hírlap.

A lap szerint Tóth Péter úgy lett alapszervezeti elnök, hogy eredendően MSZP-tag sem volt, a rendkívüli tisztújításon részt sem vehetett volna. Korózs Lajos eleve a józsefvárosi MSZP-szervezet tagja, ennek értelmében nyilvánvalóan ott is szeretett volna indulni, de nem rá esett a választás. Ezért kénytelen volt „hazamenni” Hevesbe, s ott szerencsét próbálni. Ehhez azonban Pest megyéből importált segítőket – így például Török Zsoltot vagy Komjáthi Imrét is – mert Hatvanban nagy duzzogva és hangos belharc után kimúlt az MSZP-alapszervezet.

De gyakran feltűnik ugyanazoknál a standoknál az egykori egri, ma talán Pest megyei Török Zsolt, nem beszélve arról, amikor Komjáthi Imre csepeli lakos tartotta fontosnak a hatvani balos aláírásokat saját kézzel gyűjtögetni.

Az álmentős Korózs, aki városi kampányirodáját is okosan az Országgyűléssel fizetteti ki, a magyar nyelvet  így töri kerékbe – vagy ő, vagy valami messziről jövő oldalgazda: „Orbán uralmát megszűntetni csak összefogással lehet. Ahhoz, hogy kiválasszuk ki a legalkalmassabb jelölt kormányváltáskor legyőzni a Fidesz-KDNP jelöltjét, előválasztás szükséges. Augusztus 23-án kezdődik az előválasztás jelölti ajánlás aláírásgyűjtése.”– írták betűpontosan a kampányoldalon nemrég.

Most pedig hirdetésben jön szembe a legújabb baki: a térség egyik fontos települését, Vámosgyörköt sikerült Vámosgyörgynek leírni: most ezen kacagnak nagyokat a heves megyeiek.

A baloldal hibásan gondolja azt, hogy politikai Patyomkin-faluját máshonnan jött emberekkel, máshonnan irányított kampányakciókkal is életben tudja tartani. Minden próbálkozásról messziről bűzlik a hozzá nem értés, a „jól van az úgy!” szemlélet, és a valódi helyismerettel rendelkező segítők hiánya. A baloldal egy illúziót akar lenyomni minden eszközzel az emberek torkán, ami mögött mindössze Gyurcsány Ferenc a valódi politikai termék.


Forrás: Drót.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések