A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar éremeső Koppenhágában

Csipes Tamara ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Csipes Tamara (j) a kajak-kenu világbajnokság kajak egyesek nõi 500 méteres versenyének döntõjében a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021. szeptember 19-én.

Ezüstérmes a Hajdu, Fekete duó C-2 500 méteren

A Hajdu Jonatán, Fekete Ádám duó ezüstérmet szerzett a kenu kettesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Hajdu Jonatán (elöl) és Fekete Ádám a kajak-kenu világbajnokság kenu kettesek férfi 500 méteres versenyének döntõjében a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021. szeptember 19-én.

Bronzérmes a Bragato, Nagy duó C-2 200 méteren

A Bragato Giada, Nagy Bianka duó bronzérmet nyert a kenu kettesek 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Bragato Giada (elöl) és Nagy Bianka a kajak-kenu világbajnokság kenu kettesek nõi 200 méteres versenyének döntõjében a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021. szeptember 19-én.

Ezüstérmes a magyar női kenunégyes

A Balla Virág, Takács Kincső, Gönczöl Laura, Opavszky Réka összeállítású magyar női kenunégyes ezüstérmet szerzett 500 méteren a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések