Hirdessen itt

Kifütyülték, megalázták Macront - Videó


Marseille az elmúlt években az egyik legrosszabb közbiztonságú európai nagyvárossá vált, egyes bűnügyi statisztikák szerint az elmúlt hónapokban egyenesen a legrosszabb. Szó szerint napi rendszerességgel ölnek meg valakit gépfegyverrel a nyílt utcán, a drogbandák közötti leszámolások mindennaposak.


A Le Figaro éppen a ma reggeli számában írt arról, hogy most egy afrikai banda a legveszélyesebb és legkegyetlenebb Marseille-ben. Macron elnök a tarthatatlan helyzet miatt Marseille-be látogatott, de enyhén szólva nem volt túl nagy sikere.

Kétségtelen, hogy legalább 15 éve borzalmas a közbiztonság Marseille-ben, az Ahamada nevű drogbanda válogatás nélkül gyilkolt, de 2015-ben - rendőrségi zsargont használva - sikerült lefejezni a bűnözőbandát. Azóta a Comore-szigetekről származó,

ÚJ AFRIKAI BANDA VETTE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST, ŐK MÁR A BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉN IS LÖVÖLDÖZNEK.

Ráadásul a hat éve letartóztatott bűnözők enyhe büntetést kaptak, és egyre-másra engedik ki a gyilkosokat a francia börtönökből. Akik azonnal Marseille-be mennek vissza.

Mivel a koronavírus-járvány mellett (negyedik hullámnak nevezik, de gyakorlatilag nem ért véget a harmadik sem Franciaországban, változatlanul közel 20 ezer új beteget találnak naponta, és a vírus- és oltástagadók mellett a szélsőbaloldali anarchisták is veszélyeztetik a védekezést) a legnagyobb franciaországi probléma a (migráns)bűnözés, Macron elnök Marseille-be ment megnyugtatni az embereket.

Nem sikerült.

Kifütyülték, a lemondását követelték, kétségtelenül üres közhelyeit szétordibálták. Egyszóval: megalázták az újraválasztására készülő, balközép elnököt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések