A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony: Ne várjátok, hogy börtönt ígérjek konkrét politikusoknak


Szombaton indul az ellenzéki előválasztás.


A szombati napon hivatalosan is elindult a baloldali előválasztás első fordulója. Ebből az apropóból Karácsony Gergely „Kezdődjön a változás" címmel hirdetett rendezvényt a Madách térre pénteken.

Ezen a rendezvényen Karácsony Gergely azt mondta: ne várják tőle, hogy börtönt ígér konkrét politikusoknak, mert azzal azt üzenné, hogy nem érdekli a jogállam.

Megemlítette a vasárnapi miniszterelnök-jelölti vitát is, ahol szerinte senki nem akarta legyőzni a másikat, így „legyőzték Orbán Viktor szellemét”. Azt érezte, hogy van „öt kiváló ember, igazi hazafiak”, akik között valaki „az egész országban ismert, valaki népszerű az ellenzéki és a bizonytalan szavazók között is, valaki kellő tapasztalattal rendelkezik”.

A főpolgármester elmondta: mind az öt jelölttel szívesen dolgozna együtt Magyarország felszabadításán és a közös kormányzáson, de az öt különböző szín között meg kell találni a közös nevezőt, és magát tartja az egyetlen olyan indulónak, aki mind az öt értéket képviselni tudja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések