A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hrutka Jani haverja a Telexen: én térdelnék!


A Ferencváros korábbi játékosa is a Telexnek mondta el a véleményét a magyar - angol meccsel kapcsolatban.


Talán nem véletlen ez az érzékenyítő nyomulás, hiszen ott ír a ex-fradista Hrutka János, aki óriási liberális felszopó lett.

Thomas Sowunmi is ott volt az angolok elleni múlt heti vb-selejtezőn a nézőtéren, a szurkolótáborról összességében kellemes benyomásokat szerzett a 90 perc alatt. Nem tud immunissá válni a szitkozódásra, de el tudja engedni a füle mellett, még ha nem is mindig könnyű. Egy meccsen könnyebb elengedni a nem tetsző hangokat, mert akkor szurkolnak. A Puskás Aréna azon szegletében ült, ahonnan az angolok harmadik gólja előtti szögletet adta be Luke Shaw. Elszomorodott, amikor látta, hogy Raheem Sterlinget dobálták, és a fotón látható gyűlölettel teli arcoktól is.

„Olyan szívesen feltenném a kérdést ezeknek az uraknak: miért? Miért gyűlöltök? Remélem, utólag elgondolkodtak, miért így engedték ki a gőzt. Rossz érzéssel töltött el, amikor már akkor fütyülték, ha a labdához ért, holott ennek nem volt előzménye, nem provokált senkit” – mondta.

„Azt sem értem, miért nem kaphatja meg a tiszteletet egy csapat, amikor letérdel, és miért kell fütyülni - mondta Sowunmi, majd hozzátette:

Ha most lennék válogatott futballista, én is letérdelnék. Együttérzésből. Nem mindegy, hogy az asztal melyik részén ülünk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések