A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdú-Biharban is visít a moslék: Hajdúnánás miatt műbalhézik az újvárosi kretén


A balhéiról elhíresült balmazújvárosi polgármester Hegedűs Péter, nemrég feltöltött Facebook-videójában hergeli a moslékkoalíció uszító kampányára érzékeny tudatlanokat.


Hegedűs arról panaszkodott, hogy Hajdúnánáson, a piac bejáratánál felállított ellenzéki szavazósátor közvetlen közelébe települt ki a Fidesz helyi delegációja aláírásokat gyűjteni ( a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony petícióról van szó).

A bal herét ez annyira megérintette, hogy egyből el kezdett visítani és rögtön Pegazus botrányt kiáltott. 

A mindenféle logikai gondolkodást nélkülöző eszmefuttatás eredményeként, Hegedűs azt szűrte le, hogy valószínűleg a megfélemlítés volt a cél, hiszen a Fidesz standjánál Hajdúnánás polgármestere is gyűjtötte az aláírásokat.

A nagy "demokratikus értékeket" és "szabadságjogokat" hirdető ellenzéki politikus teljes mértékben úgy viselkedik mint a mocskos, gazember kommunisták. 

Ha jól értelmezzük az érvelését, akkor a "demokratikus" ellenzék által elfoglalt közterületek közelében semmi keresnivalója nincs azoknak, akik velük nem értenek egyet. 

Ez lesz ám a szép új világ. Ahová a kommunisták beteszik a lábukat, onnan mindenki másnak takarodnia kell, akit a "rendszer ellenségének" kikiáltanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések