A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Demeter Márta kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire


Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.


„Kedves Demeter Márta nem kell a választásokig várnia, ebben a kérdésben forduljon bátran Karácsony Gergelyhez vagy annak főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez! Demeter Márta, hivatásos pártváltó, kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire. Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.

A legjobb tudomásom szerint jelenleg, Demeter új pártjával, a Jobbikkal kiegészült baloldal vezeti a Fővárost, amely éppen most, egy tengeralattjáró sebességével süllyed vissza a rosszemlékű, gyászos emlékezetű Demszky korszakba: elhanyagolt közterületek, szemét, mocsok és a saját ürülékükben fetrengő hajléktalanok mindenütt.

Tisztelt Választók! Mit gondolnak, ha a jelenlegi ellenzék egy várost csak így tud vezetni, ha Budapest lakóit csak ennyire becsüli, szereti, akkor az országgal mit tenne?! Kedves Budapestiek, ne az ígéreteknek, a szemüknek higgyenek!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések