A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Családirtás Dunakeszin: háromszor lőtte fejbe a kisfiát az apa


 Ismerősei is gyáva féregnek tartják az a férfit, aki agyonlőtte hétéves kisfiát, volt feleségét és az asszony édesanyját vasárnap este a nyílt utcán. B. Zoltán Péter azt követően kezdett vérengzésbe, hogy egykori párja felelősségre vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásról közös kisfiukat.

Válasz helyett a férfi előkapta az autóból vadászfegyverét, majd gondolkodás nélkül tüzelt. Először korábbi párja, Melinda életét oltotta ki, aztán az anyósa, Éva következett, végül pedig a lövöldözés hangjára a házból kirohanó, kétségbeesetten zokogó kisfiúval végzett. M. Melinda új párja úgy tudja, a legtöbb golyót – szám szerint hármat – a gyerek kapta. A fiúcskának, csakúgy, mint az anyukájának és a nagymamájának, esélye sem volt a túlélésre. Felfoghatatlan tette után Zoltán bement a házba, ahol magával is végzett.


– Régóta ismerem Zolit, tudtam róla, hogy nem százas, de amit most tett, arra nincs más kifejezés, mint hogy gyáva féreg – fogalmazott tömören Zoltán egyik ismerőse.

A tragédia másnapján Melinda új szerelme, Tamás visszajött a mészárlás helyszínére. A férfi nem bírta sírás nélkül, amikor meglátta az aszfalton száradó vérfoltot.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések