A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borra szedett be nyugtatót, súlyos sérülést okozott egy mezőhegyesi nő


Nyugtatóra ivott alkoholt, így ült a volán mögé és okozott súlyos balesetet az a 61 éves mezőhegyesi nő, aki ellen a minap emeltek vádat a Gyulai Járási Ügyészségen. A nő beismerte tettét.


A vádhatóság azt indítványozta, hogy ítéljék felfüggesztett szabadságvesztésre és tiltsák el a járművezetéstől határozott időre.

A nő még április 20-án,

az esti órákban borozgatott, és bevett három szem altató, nyugtató hatású gyógyszert is, pedig tudta, hogy tilos egyszerre gyógyszert bevenni és alkoholt inni, mert csökken a járművezetési képesség, nő a reakcióidő, illetve „alva vezetés” is előfordulhat.

A nő másnap, a hajnali órákban autózott Mezőhegyesen, a II. József körút és a Hunyadi utca kereszteződésében ittassága miatt nem észlelte, és irányváltoztatás nélkül elütötte az előtte, vele azonos irányban, az úttest jobb oldali szélén, kivilágítva közlekedő kerékpáros nőt, aki a baleset miatt súlyos sérüléseket szenvedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések