A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zsigmond Barna Pál: Gyurcsány, a mém


Mi nem felejtünk! Gyurcsány nekünk a lovasroham, a vipera, a könnygáz, a szemkilövetés, a gazdasági csőd, ő a romlást, a pusztulást hozta és hozná ránk. Soha többé baloldal! „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Történt, hogy a Gyurcsány-csapat üdvöskéje Karácsony Gergely túlőszinte interjút adott az egyik német liberális lapnak, és mivel vakációs időszak van, és mivel a népes tanácsadói csapat sem volt elég éber, hogy kihúzza a comingoutos félmondatokat, a nyomda lehozta a főpolgármester szavait. Karácsony Gergely az interjúban elismerte, hogy a baloldal a migránsok jogait védené, de ezt el akarják titkolni a kampányban mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”. Másnap felébredt a baloldali média és persze ezerrel elkezdték a mismásolást, az értelmezést, a megmagyarázást, hogy hát nem is azt mondta, és különben is mindenért az orbánahibás, de kilógott a lóláb.

Karácsony egy őszinte pillanatában elismerte azt, amit mi, a jobboldal régóta mondunk: a baloldal beengedné a migránsokat és lebontaná a magyar határt védő kerítést. Az elmúlt években több alkalommal is látványosan támogatta a migránsokat a baloldal, (emlékszünk: azt mondták, hogy a migráció álprobléma, ellenezték a kerítést, le akarták bontani) de az elmúlt hónapokban, a kampányban nem beszéltek a kérdésről, mert Gyurcsány kiadtatta a parancsot, hogy a migráció kérdésében hazudni kell, reggel, éjjel meg este. És jött a vasárnap, és Karácsony, a Die Zeit interjúval bele.... a levesbe.

A Fidesz, mi migráció ellenesek, mindannyian persze éltünk a lehetőséggel és feltártuk a hazugságot, a baloldal igazi arcát, azt, hogy Karácsony hazudik a magyar választóknak. Hollik István, a pártunk kommunikációs igazgatója is egy videóban mutatta be, hogy milyen kétszínű Karácsony, Gyurcsány és az egész baloldali brancs.

Gyurcsány rögtön megérezte, hogy nagy a baj, mert tudja, hogy amit képviselnek, az ismét szembe megy a magyar emberek akaratával, mert a magyar társadalom meghatározó többsége nem akar migránsokat Magyarországon és roppant kínos számukra a főpolgármesteri beismerés. Ezért erőt gyűjtött, folyadékot vett magához és támadásba lendült. Egy kicsit a jégeső is megverte, de hát Isten nem ver bottal. Egészen elképesztő miket írogat a baloldal régi-új vezetője. Minősíthetetlen stílusban gyalázza a Fideszt, a kormányt, a miniszterelnököt és a kommunikációs igazgatót is. (Az időnként nehezen követhető szövegben, ha jól értem, újdonsült nagy barátját Jakab Pétert kocsmanácinak nevezi, kíváncsi vagyok ezt, hogy beszélik ki.) És persze nem állt le a szemkilövető, hanem egy következő kör után ismét belerúgott Hollik Istvánba, egészen kocsmakomcsi stílusban. Istvánról, rólunk persze leperegnek ezek a hülyeségek, de mégis egy olyan ember írogat minősíthetetlen stílusban, aki az ország első embere volt.

Az az ember ír most trágár, önmagát fényező, a nemzeti oldalt kioktató és fenyegető stílusban opuszokat a facebookon, aki Magyarország legrosszabb miniszterelnöke volt és aki egyszer már tönkretette ezt az országot, szembe fordította magyart a magyarral. Ez a Gyurcsány ma ismét a baloldal vezére és el kell tűrnünk, hogy rendszeresen kinyilatkoztat, kommunistaként fenyeget bennünket, óvodásként csúfolkodik, színészként pozőrködik, folyadékbevitel után indulatos velünk, baloldaliként hazudik nekünk. Nekünk nem kell ez a hazugságra épülő világ. Mi nem akarunk migrációt Lárifári! Mi nem felejtünk! Gyurcsány nekünk a lovasroham, a vipera, a könnygáz, a szemkilövetés, a gazdasági csőd, ő a romlást, a pusztulást hozta és hozná ránk. Soha többé baloldal! „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések