Hirdessen itt

Tucker Carlson: Ha betiltják a humort, már tudod, hogy nem jó irányba haladunk


Megtelt a Széchenyi téren felállított Mol-nagyszínpad előtti tér Tucker Carlson sztárműsorvezető The World According to Tucker Carlson című előadásán – derül ki a Mathias Corvinus Collegium (MCC) közleményéből.

Az MCC Feszten The World According to Tucker Carlson címmel előadást tartott Tucker Carlson, az egyik legnézettebb amerikai kontzervatív televíziós kommentátor beszélt, aki a Time szerint a legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az Egyesült Államokban. Esténként átlagosan több mint ötmillió néző követi a műsorát a Fox Newson. 

Beszédének elején Tucker Carlson a nyugati médiában, Magyarországról megjelent negatív híradásokról elmondta, hogy szerinte mindazok a vádak, amelyek a magyar jelennel szemben megfogalmazódnak, tulajdonképpen pont, hogy az amerikai realitásra igazak. 

Ha betiltják a humort, már tudod, hogy nem jó irányba haladunk” 

– fogalmazott a műsorvezető az amerikai közélet szerinte veszélyes tendenciáit illetően. Carlson kiemelte: az Egyesült Államok mostani politikai irányváltása és a folyamatosan sulykolt üzenetek egyszerűen boldogtalanná teszik az embereket. 

Ha a magyarok, akik évszázadokon át elnyomás alatt éltek, tudnak boldogok lenni, mi, amerikaiak miért nem vagyunk rá képesek?” 

– tette fel a kérdést a műsorvezető. Előadásában szólt a déli határzárnál történt látogatásáról, valamint Magyarország 2015-ös migrációs válságot követő helytállásáról. Carlson arra hívta fel a figyelmet, hogy „ha szeretsz valamit, tisztán tartod. [….] A rend és a tisztaság nem fasiszta dolgok, hanem erények” – olvasható az MCC közleményében.

Forrás: Mandiner

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések