A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több tucat migránst, és két embercsempészt is elfogtak Magyarországon


Összesen 76 migránssal, és két embercsempésszel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában Magyarországon. A migránsoknak több, mint felét Bács-Kiskun megyében fogták el.

Győr-Moson-Sopron megyében kilenc migránst, és két embercsempészt fogtak el az elmúlt 24 óra alatt.

Tegnap 11 óra 30 perckor az M1-es autópályán, Győr területén ellenőriztek egy szerb rendszámú autót, melyet egy 40 éves szerb sofőr vezetett, mellette pedig 20 éves, szintén szerb társa ült. Az autóban rajtuk kívül további kilenc szír migráns utazott. Mivel hiteles iratok nem voltak, a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a két szerb férfi ellen pedig embercsempészet miatt eljárás indult.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök 24 migránst fogtak el egyetlen nap alatt

Az elfogott mingránsok bangladesinek vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelesen igazolni. A rendőrök ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 43 migránssal szemben intézkedtek

Elsőként Hóduna területén fogtak el 16 migránst, akik szíreknek vallották magukat, de hiteles iratokat nem tudtak felmutatni a rendőröknek.

Ugyanezen a napon Kelebia területén is feltartóztattak 17 migránst, akik szintén nem tudták hitelesen igazolni sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét.

Ugyanebben az időszakban Bácsborsódnál is elfogtak 10 migránst, akik szintén nem rendelkeztek hiteles iratokkal.

A rendőrök ezért az összes migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések