A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi pártfogoltja, Rácz Géza újabb részleteket árult el a fitneszguru állapotáról – videó


Rácz Géza még a kórházban is tartja a kapcsolatot mentorával.


A Blikk is beszámolt róla, hogy a múlt héten mentőhelikopter vitte kórházba Schobert Norbit, miután kutyasétáltatás közben rosszul lett és azóta ki is derült, hogy a fitneszgurunak egy enyhe lefolyású sztrókja volt. Norbi egészségi állapotáért nagyon sokan aggódnak, akik között ott van a mentoráltja, Rácz Géza is, aki az elmúlt egy évben több mint száz kilótól szabadult meg, ám nemrégiben szintén kórházba került.

Géza a TV2 Mokka című műsorában járt, ahol elmondta, kórházba kerülése óta már beszélt pártfogójával, akinek napról napra javul az állapota. A fiatal fiú semmi szokatlant nem vett észre mentorán, amikor legutóbb találkoztak, így őt is nagyon váratlanul érték a hírek. Ahogy az is, hogy Norbi még kórházban is inkább az ő állapotáról érdeklődött.

– Mindig érdeklődik irántam, hogy vagyok, minden másnap felhív – mondta a műsorban Géza, akit Norbi mindig képes motiválni a további munkára, akár csak jó szóval, vagy azzal, hogy meglepi őt kedvenc énekeseivel, például LL Juniorral vagy Kökény Attilával.

Géza 14 hónappal ezelőtt az ágyból sem tudott kikelni, ahhoz képest ma már önállóan sétál, vonatozik és buszozik, illetve állítása szerint nagyon boldog. A fiú célja, hogy a kezdeti 317 kilóról 70 kilóra fogyjon, eddig -110 kilónál tart, de bízik benne, hogy képes lesz elérni az út végére.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések