A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rács mögött marad a kerítéssel gyanúsított karancskeszi férfi


Meghosszabbították annak a Nógrád megyei férfinek a letartóztatását, aki modell-munka ígéretével becsapva, később már fenyegetve kényszerített prostitúcióra Bécsben egy magyar lányt.


A bíróság július közepén rendelte el annak a 29 éves férfinek a letartóztatását, aki 2020. szeptember elsején Bécsbe vitt egy 22 éves nőt azzal, hogy ott modellkedni fog. Bécsben azonban egy lakásban prostitúciós tevékenységre kényszerítette őt, azzal fenyegetve, hogy kiveri a fogát, vagy megöli őt, ha nem dolgozik neki.

A sértett később a férfi figyelmetlenségét kihasználva tudott hazaszökni Magyarországra.

Mint arról korábban portálunk is beszámolt a férfit megtévesztéssel és fenyegetéssel elkövetett kerítés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. Emellett felelnie kell kényszerítés miatt is, mivel mintegy másfél éven keresztül rendszeres fenyegetéssel kényszerítette barátnőjét arra, hogy vele éljen. Kilátásba helyezte, hogy amennyiben a nő nem marad vele, nem láthatja többé kiskorú gyermekeit, illetve idős nagyszüleinek is baja esik – közölte az ügyészség.

Hozzátették, hogy az ügyészség indítványa nyomán most a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását a szökésének vagy elrejtőzésének, továbbá a bizonyítás megnehezítésének, a tanúk befolyásolásának veszélye miatt, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében további három hónappal meghosszabbította, így a férfi rács mögött marad.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések