A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök az M1-esre, elfogtak egy unokázós csalót


Hétszázezer forint készpénzt találtak nála, aminek eredetéről a férfi nem tudott elszámolni.


A rendőrök augusztus 16-án az M1-es autópályán, Bábolna térségében egy kocsit állítottak meg, és ellenőrizték a sofőrt.

Az intézkedés oka az volt, hogy a rendőrök birtokába jutott információk szerint, a járművet vezető férfi kapcsolatba hozható az úgynevezett unokázós csalások elkövetésével.

A kocsit is átvizsgálták, egy zárt borítékban pedig nagy mennyiségű, mintegy hétszázezer forint készpénzt találtak, aminek eredetéről a férfi nem tudott elszámolni.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahová időközben jelzés érkezett arról, hogy egy idős, helybéli asszonytól egy unokázós csaló pont annyi készpénzt vett át egy zárt borítékban, amennyit a rendőrök az átvizsgált gépkocsivezetőnél találtak – számolt be róla a police.hu.

A sértett bejelentése alapján az otthoni vezetékes telefonján egy sírós hangú fiú, aki az unokájának adta ki magát azt mondta neki, hogy ételfutárként drogot szállított ki úgy, hogy erről nem is tudott, azonban a rendőrök elfogták.


Ezután egy női hang közölte az idős asszonnyal, hogy amíg nem fizet, az unokája őrizetben marad. Az aggódó nagymama összegyűjtötte a megtakarított pénzét, és átadta azt a lakásához érkező férfinak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések