A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mintegy ezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a Kerepesi úton, órák óta ég - videó


Egy raktár jellegű, egyszintes épület ég mintegy ezer négyzetméteren Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel hétfőn hajnalban.

Azt írják a Katasztrófavédelem oldalán, hogy a tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, tizenegy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

14Tűzoltók és katasztrófavédők dolgoznak a tűz oltásán a VIII. kerületben kigyulladt épületnél 2021. augusztus 9-én - a képre kattintva galéria nyílik.Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egységek munkáját nehezíti, hogy az épület egy része nehezen megközelíthető. Az OKF tájékoztatása szerint a tűzoltás idejére a szomszédos épületet kiürítették.

A Bors azt írja, hogy a tűzeset a VIII. kerületben történt. Az épület tetőszerkezete fából készült, és gyorsan terjedtek a lángok, valamint az éjszaka feltámadó viharos szél is nehezítette az oltási munkálatokat. A felvételek alapján a Főtaxi épülete ég.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések