A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meztelen biciklisek lepték el London utcáit


A résztvevők az olajpolitika és az autók ellen tüntettek, ruha nélkül pattantak biciklire.


Több száz meztelen ember bizicklizett London utcáin vasárnap, hogy többek közt a testpozitivitásra hívják fel a figyelmet - írja a Standard.

The World Naked Bike Ride (WNBR) nevű megmozdulás során a tüntetők London belvárosának fontos helyszínein haladtak át, útba ejtve többek közt a Hyde Parkot, a Victoria Parkot és a Regent's Parkot is.

A résztvevők az olajpolitika és az autós forgalom ellen tüntettek, de több transzparens is az egyenlőségre, a szabadságra és az elfogadásra buzdított, emellett a testpozitivitást is éltették a pucér bringázók.

A legtöbben anyaszült meztelenül pattantak bringára, de voltak olyanok is, akik azért alsóneműt vettek, testükre viszont festékkel üzeneteket írtak.

Az eseményt nagy várakozás övezte egyébként, miután a tavalyi megmozdulás a járványhelyzet miatt elmaradt, sőt, már az ideit is halasztották júniusról augusztusra. Az afterpartit elővigyázatosságból most sem tarthatták meg, ám a felvonulást igen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések