A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megbukott a forgalmi vizsgáján, majd ittasan balesetezett egy biharkeresztesi férfi


A berettyóújfalui rendőrök befejezték az eset vizsgálatát.


A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytatott nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint megbukott a forgalmi vizsgáján, majd iszogatni kezdett és úgy döntött, jogosítvány nélkül, ittasan kezd kocsikázni – tudatta a rendőrség.

A rendőrségre 2020. november 7-én 10 óra körül érkezett bejelentés, hogy a 4215-ös számú úton, Biharkeresztes külterületén balesetet szenvedett egy személyautó. A bejelentő elmondta, hogy nagy sebességgel előzte meg őt egy gépkocsi, azonban a sofőr nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, így a rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben.

A készülék pozitív értéket mutatott, ezért a biharkeresztesi lakost előállították a rendőrkapitányságra további mintavételre.

A 30 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt is elmondta, hogy valóban alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült. Magyarázata az volt, hogy a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében iszogatni kezdett. Vezetési tudásáról egyébként azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát a hatóságok. A sikertelen vizsga után iszogatni kezdett, majd hazament, és elindult az autójával kocsikázni.

A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések