A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Körbála égett Ibrányban


Katasztrófavédelmi összefoglaló.


Fa égett egy kishaszon járművön tegnap reggel, egy újfehértói fűrésztelep területén. A helyi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be, a tűz a telep egyéb részére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Körbálás szalma égett az ibrányi Nagyhalászi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat, a tűz másra nem terjedt át.

A nyírcsászári általános iskola területén egy nagy méretű fa törzse hosszában meghasadt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók távolították el a veszélyt jelentő fát.

Családi házhoz épített lakórész tetőhéjazatát bontotta meg a hétfő hajnali viharos szél a fehérgyarmati Dózsa György utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a sérült részeket eltávolították, majd fóliával befedték a tetőt.

Egy mátyusi lakóházhoz is kértek segítséget. Az ingatlan pala fedését megtépázta a kilencedikei vihar. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be a helyszínen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések